| Despre noi | Primul pas... | Sanatate | Educatie | Altele |

agentii de munca
Inainte de a contacta o agentie, este important sa pregatesti un CV recent, redactat profesional,  cat si scrisori de recomandare sau alte referinte personale pe care le poti strange, de la persoane care locuiesc in Canada. Agentiile cer de obicei pasaportul si referinte (daca ai mai fost angajat) precum si alte documente, in cazul in care lucrezi deja. 
Agentii prefera sa suni inainte, sa stabilesti un interviu. Daca esti interesat de un loc de munca in birou, imbraca-te adecvat. 
Unele agentii testeaza capabilitiatile candidatilor (engleza, calculator, etc. )
Odata ce ai fost intervievat si inregistat in baza lor de date, este bine sa intrebi cam la ce salariu sa te astepti, si daca vacantele si concediile medicale sunt incluse.  De asemenea, trebuie sa lasi un numar de telefon la care sa poti fi gasit permanent, si nu strica sa-i suni in fiecare dimineata, sa intrebi daca au vreun post liber.
Agentiile platesc de doua ori pe saptamana, in contul personal al angajatului, dar te poti duce sa-ti iei cecul de la agentie, personal. Cecurile pot fi incasate de la banca, fara sa fie nevoie sa ai un cont personal. 

Redacteaza un CV: 
On line CV !
 

Site-uri utile 


Detalii la:
www.jobboom.com, www.monemploi.carriere.monster.ca , www.emploiquebec.net.

Oferte de angajare 


 

In atentia tuturor agentilor economici !
Asteptam toate ofertele dvs. se angajare la urmatoarea adresa de email
catalin@estart.com