ON LINE
  Despre noi
  Forum ON line

  LIVE !

  Parerea TA

  Comunitate

  Diaspora

 

PROFESIE

  Job corner

  Student corner

 

EMIGRARE

  Despre Quebec

  Scurt ghid

  Va sugeram...

  Altele

SERVICII

  Stiri la "cald"

  E-cards

  Translator !

  Poza zilei

 
 
"Mi-ar place ca acest site sa fie un site al tuturor romanilor care locuiesc in Montreal si al celor care doresc sa emigreze. Eu sunt aici de un an de zile si imi doresc ca un astfel de site sa poata fi cel mai reprezentativ pentru romanii din Montreal si unde fiecare sa gaseseasca ceea ce are nevoie: un forum de discutii pe cele mai diverse si mai concrete teme, informatii de acasa, informatii pentru emigrare, povesti adevarate, fotografii, etc."

Mersi Claudia !

"Am ramas placut surprins de acest site. Ma intrebam chiar de ce nu este un forum si pentru Montreal. Ma intereseaza Montrealul pentru ca acolo vreau sa vin si eu la anul." "

Mersi Dan!

 

 

Noiembrie 2001

Noul primar al Montreal-ului

PRIMA STIRE: Montreal,noiembrie 2001
"Bye gradinarului, hello avocatului". La primele alegeri municipale din Canada desfasurate in Montreal, Gérald Tremblay avocatul scolit la Harvad a devenit primarul orasului, sloganul sau "Montreal, o insula" aducandu-i victoria. Tremblay a obtinut 49.3% din voturi in timp ce contracandidatul sau Bourque avand un procent 43.8%.

Pentru mai multe informatii
Click !

 
 
Acestui site i s-a atribuit PREMIUL I.A.W.M.D.
 
I N F O R M A T I I
Aici gasesti toata presa romaneasca.
Alegeti programul !
Ora si temperatura in Montreal.
   T O P U L   S T I R I L O R   D I N   T A R A

Despre cardul de rezident

NIAGARA, ON – Gratie suplimentarii fondurilor cu 17,3 M$ fata de ce era prevazut, CIC poate introduce rapid un card de rezident permanent. Acest card reprezinta o dovada suplimentara de securizare a statutului de rezident in Canada, facilitand in viitor si deplasarea in afara granitelor.   mai mult..

 

O zona suspectata de antrax in Montreal

MONTREAL - Politia a descins miercuri in vechiul Montreal mai exact in Places des Armes linga Banca Nationala. Interventia a survenit in urma unui telefon ce anunta pericolul infectarii cu antrax a zonei citate. Perimetrul a fost securizat blocandu-se mai multe ore traficul.   mai mult..

Bugetul din Quebec pentru 2002-2003

QUEBEC – Ministrul Finantelor Pauline Marois a facut cunoscut bugetul regiunii Quebec pentru perioada 2002-2003. mai mult..

T O P U L    S T I R I L O R   I N T E R N A T I O N A L E

RECLAMA


© 2001 Montreal ON line