| De ce noi? | Primul pas... | Sanatate | Educatie | Altele
ForumCuvant inainte
Forumul a fost facut pentru a oferi un mod de comunicare interactiv intre cei ce doresc sa emigreze in zona franceza a Canadei sau pentru cei care doresc sa cunoasca in detaliu viata romanilor de dincolo de Ocean.
Canada trebuie prezentata asa cum este ea, cu bune si rele. Oamenii si in special ma refer acum la cei din tara nu trebuie dezinformati. Este o tara libera in care se poate trai bine dar pentru asta trebuie sa muncesti, sa inveti din mers pentru ca totul este nou. Nimic nu pica din cer. Una dintre conditiile esentiale reusitei este informarea corecta asupra realitatii de aici.
In viitor dorim sa incurajam comunitatea romana din Montreal la exprimarea libera a opiniei in privinta activitatilor orasului in care traiesc prin publicarea lor in eventualitatea tiparirii unui ziar.

Cum functioneaza ?
Pentru a va alatura listei noastre, va rog sa faceti click pe imaginea alaturata si apoi sa va treceti adresa de e-mail, in noua pagina deschisa.
Pentru cei care nu au acces la web pentru a-si configura modul de primire a mesajelor "mesaj cu mesaj" comenzile sunt urmatoarele:
In cazul in care doriti sa recomandati lista si altor persoane acestea trebuie sa trimita un mesaj gol pe adresa: montrealonline2001-subscribe@yahoogroups.com
Pentru a va dezabona de la lista trebuie sa trimiteti un mesaj gol pe adresa: montrealonline2001-unsubscribe@yahoogroups.com

Copyright © Montreal On line INC.